Skip to main content
Projecten kunnen worden gedeeld met andere personen in uw organisatie. Wanneer u een project deelt, krijgen medewerkers toegang tot de kennisbank, chats en rasterbeoordelingen — binnen de grenzen van het machtigingsniveau dat u toewijst.

Machtigingsniveaus

Gebruik mede-eigenaar voor collega’s die het project samen met u moeten beheren. Gebruik kan bewerken voor teamleden die het dagelijkse werk doen. Gebruik alleen-lezen voor mensen die inzicht nodig hebben zonder de mogelijkheid om iets te wijzigen.

Een project delen

Open het project, klik op Delen in de koptekst, en zoek een collega op naam of e-mailadres. Kies het machtigingsniveau en voeg hem of haar toe. De toegang is direct beschikbaar. Als uw organisatie meerdere e-maildomeinen omvat — bijvoorbeeld na een fusie of over regionale kantoren heen — kunt u delen met collega’s in elk van de domeinen die uw beheerder aan elkaar heeft gekoppeld. Zij verschijnen in dezelfde zoekopdracht en gedragen zich net als elk ander lid. U kunt iemands machtigingsniveau op elk moment wijzigen of de toegang intrekken vanuit hetzelfde dialoogvenster. Om alle medewerkers in één keer te verwijderen, klik op Delen stoppen.

Chats delen

Chats binnen een gedeeld project zijn standaard privé — alleen u kunt ze zien. Om een chat zichtbaar te maken voor alle projectleden, klik op Delen in de chatkoptekst. Er verschijnt een systeembericht in het gesprek wanneer delen is ingeschakeld. U kunt de chatlijst filteren op Alle, Privé of Gedeeld om te vinden wat u nodig hebt.

Een project verlaten

Als u niet de eigenaar bent, kunt u een project verlaten via het menu in de projectkoptekst. Verlaten verwijdert uw toegang — de eigenaar kan u op elk moment opnieuw toevoegen.