Prosjekter kan deles med andre personer i organisasjonen din. Når du deler et prosjekt, får samarbeidspartnere tilgang til kunnskapsbasen, chattene og rutenettgjennomgangene — innenfor grensene av tilgangsnivået du tildeler.
Full kontroll over prosjektet. Personen som opprettet det er alltid eieren.
Medeier
Samme tilgang som eieren — kan redigere, dele og slette prosjektet.
Kan redigere
Kan laste opp dokumenter, opprette chatter og kjøre rutenettgjennomganger, men kan ikke administrere deling eller slette prosjektet.
Skrivebeskyttet
Kan se alt i prosjektet, men kan ikke gjøre endringer.
Bruk medeier for kolleger som trenger å administrere prosjektet sammen med deg. Bruk kan redigere for teammedlemmer som gjør det daglige arbeidet. Bruk skrivebeskyttet for personer som trenger innsyn uten mulighet til å endre noe.
Åpne prosjektet, klikk Del i toppteksten, og søk etter en kollega med navn eller e-post. Velg tilgangsnivået deres og legg dem til. De får tilgang umiddelbart.Hvis organisasjonen din strekker seg over flere e-postdomener — for eksempel etter en fusjon eller på tvers av regionale kontorer — kan du dele med kolleger på tvers av alle domenene administratoren din har koblet sammen. De vises i samme søk og oppfører seg som ethvert annet medlem.Du kan endre noens tilgangsnivå eller fjerne tilgangen deres når som helst fra samme dialog. For å fjerne alle samarbeidspartnere på en gang, klikk Stopp deling.
Chatter i et delt prosjekt er private som standard — bare du kan se dem. For å gjøre en chat synlig for alle prosjektmedlemmer, klikk Del i chattoppteksten. En systemmelding vises i samtalen når deling er aktivert.Du kan filtrere chattlisten etter Alle, Private eller Delte for å finne det du trenger.
Hvis du ikke er eieren, kan du forlate et prosjekt fra …-menyen i prosjektets topptekst. Å forlate fjerner tilgangen din — eieren kan legge deg til igjen når som helst.
Var denne siden nyttig?
⌘I
Assistant
Responses are generated using AI and may contain mistakes.