Skip to main content
Projeler kuruluşunuzdaki diğer kişilerle paylaşılabilir. Bir projeyi paylaştığınızda, ekip arkadaşlarınız atadığınız izin seviyesinin sınırları dahilinde projenin bilgi tabanına, sohbetlerine ve tablo incelemelerine erişim kazanır.

İzin seviyeleri

Projeyi sizinle birlikte yönetmesi gereken iş arkadaşları için Ortak Sahip seçeneğini kullanın. Günlük işleri yapan ekip üyeleri için Düzenleyebilir seçeneğini kullanın. Herhangi bir şeyi değiştirme yetkisi olmadan görünürlüğe ihtiyaç duyanlar için Salt Okunur seçeneğini kullanın.

Proje paylaşma

Projeyi açın, üst kısımdaki Paylaş’a tıklayın ve bir iş arkadaşınızı adı veya e-posta adresiyle arayın. İzin seviyesini seçip ekleyin. Erişim hemen sağlanır. Kuruluşunuz birden fazla e-posta etki alanı kullanıyorsa (örneğin bir birleşmeden sonra veya farklı bölgesel ofisler arasında) yöneticiniz tarafından birbirine bağlanan etki alanlarındaki iş arkadaşlarınızla da paylaşabilirsiniz. Arama sonuçlarında diğer üyelerle birlikte görünürler. Aynı pencereden bir kullanıcının izin seviyesini değiştirebilir veya erişimini kaldırabilirsiniz. Tüm kullanıcıların erişimini aynı anda kaldırmak için Paylaşımı durdur’a tıklayın.

Sohbet paylaşımı

Paylaşılan bir projedeki sohbetler varsayılan olarak özeldir — yalnızca siz görebilirsiniz. Bir sohbeti tüm proje üyelerine görünür kılmak için sohbet üst bilgisinde Paylaş’a tıklayın. Paylaşım etkinleştirildiğinde konuşmada bir sistem mesajı görünür. Aradığınızı bulmak için sohbet listesini Tümü, Özel veya Paylaşılan olarak filtreleyebilirsiniz.

Projeden ayrılma

Proje sahibi değilseniz, proje üst bilgisindeki menüsünden projeden ayrılabilirsiniz. Ayrılmak erişiminizi kaldırır: proje sahibi sizi istediği zaman yeniden ekleyebilir.